EDDIE C

Eddie Conard heeft zijn sporen meer dan verdient in het entertainment vak,

Het r&B en soul. bloed stroomt door zijn aderen en op vele podia in binnen en buitenland is en was hij een graag geziene gast als percussionist en zanger niet te vergeten!

Op zeer jonge leeftijd was het al duidelijk dat Eddie in de muziek terecht zou komen. Hij experimenteerde op zijn 7e met diverse muziekinstrumenten en uiteindelijk werden de percussie instrumenten zijn kindje.

Eddie werd gevraagd om wereldwijd in studio's te komen spelen  op albums voor artiesten als The Pointer Sisters, Tramps, tavares En ook bekende nederlandse artiesten als Lee towers, Jan Akkerman en herman brood maakte gebruik van de door het belgische muziekblad bekroonde award-winnaar "Beste percussionist aller tijden".

Tot op de dag van vandaag is Eddie C de meest gevraagde percussionist wanneer het gaat om live inspelen  op tracks en complete albums. 

Zijn waardering voor zangers als stevie wonder en al jarreau is duidelijk te horen op zijn eigen opnames als begenadigd zanger. en Hij heeft de afgelopen decennia met  zijn eigen eddie C sound een eervolle plek weten te veroveren.

2014 zagen wij Eddie C schitteren in de "The Voice"  en wist hij met zijn stemgeluid ruim 2 miljoen kijkers, plus de 4 koppige jury aangenaam te verrassen met een Eddie C uitvoering van de bekende song "What's Going On" 

Eddie zit niet stil en is als componist, producer, coach en niet vergeten muzikant en zanger nog dagelijks on the road.

Een show van Eddie C is een aanwinst voor elk klein of groot evenement!

"Eddie C the rhythm man to see"