Joanna Bridge

Zangeres Joanna Bridge werd als 11 Jarig meisje neergeschoten in Amsterdam West.

Een gebeurtenis die plaats vond op kerst avond 1981. Joanna wist als klein getraumatiseerd meisje het huis uit te vluchten om haar moeder en broertje te laten bevrijden. 

Nu bijna 40 jaar later is zij bereidt om haar verhaal te delen. Het verleden heeft haar op een bepaalde manier achtervolgd, toch heeft ze nooit opgegeven en is zij blijven knokken voor haar geluk. 

Joanna: " Ik ben blij dat ik LEEF"

Haar doel voor 2020: Ik wil met mijn theatershow mensen en kinderen inspireren om nooit op te geven want er is altijd nog een weg, de veilige weg naar jezelf en de juiste positieve mensen om jou heen

Joanna staat met haar theater show “Overleven voor Dummies” op 15 mei in het Griffioen Theater in Amstelveen.

Zij durft nu pas terug te kijken naar haar jeugd. Wie waren die mensen die haar moeder en broertje hielpen te bevrijden? Wie liet zich gijzelen om haar haar broertje te bevrijden? Een verhaal dat gaat over de facetten van het leven. 

Joanna Bridge, een vrouw die zowel als kind en als moeder voor pittige uitdagingen in het leven heeft gestaan. Toch heeft het haar gebracht tot de vrouw en zangeres die zij nu is. Een sterke vrouw die geen uitdaging uit de weg gaat. Joanna kan als geen ander praten met mensen en kinderen over het leven of in haar geval zingen. Een zangeres die zo een beetje elke emotie in het leven heeft meegemaakt en gevoeld. Eind 2019 schreef zij het nummer “Gebroken Spiegel”. Een nummer dat gaat over haar zoon met ADHD, en haar inmiddels overleden broertje.

Gebroken Spiegel gaat over het feit, dat jij ziet hoe mooi en bijzonder een geliefd persoon is, maar hij of zij zelf zien dit niet. Het gevecht om als ouder of familielid ze in de spiegel te laten kijken naar zichzelf en ze te laten zien wat jij ziet. Hoe moeilijk het is om iemand los te laten zodat zij het juiste pad naar zichzelf kunnen terugvinden.

Zoals zij al als 11 jarig meisje wist op te staan nadat zij was neergeschoten, dat zegt iets over haar kracht en wil om te overleven. Never give up and fight for your Life !!

 

Release single - "Gebroken Spiegel" staat half augustus 2020 op de planning

 

Joanna Bridge "Je kunt er niet omheen"