RICARDO 

Ricardo ‘He Wants More’

 

Nadat Ricardo Nederland op zijn kop zette in het SBS-programma ‘We Want More’ werd het door corona stil in entertainment-land. Dat nam niet weg dat de enthousiaste zanger met de bijnaam ‘Surinaamse Hazes’ de harten van menig Nederlander gestolen had. In zijn woonplaats Amsterdam wordt hij nog dagelijks geconfronteerd met zijn deelname en gaat de goedlachse zanger meerdere malen per dag met fans op de foto.

 

Op jonge leeftijd (14) zong Ricardo de sterren van de hemel in een door zijn oom en tante opgericht bandje en trad hij op met onder andere Oscar Harris en Andre van Duin.

 

In de jaren daarna kampte Ricardo met een drugsverslaving en zag zijn muzikale carrière in de mist verdwijnen. Begin 2000 krabbelde hij met hulp van hulporganisaties stukje bij beetje uit het dal een kreeg zijn leven weer op de rit. Zijn begeleidster Kim Hulscher van het Leger ontdekte na zijn afkickperiode zijn zangtalent en adviseerde Ricardo deel te nemen aan het Kunst en Theater Festival van Het Leger des Heils waar hij stond te zingen voor de aanwezige Koningin Beatrix!

 

Ricardo: “Het is mooi dat het leven zo’n ommekeer gemaakt heeft voor mij.”

 

En dat heeft het zeker!  Nu de markt weer langzaam opengaat en optredens weer mogen heeft Today Music Ricardo onder haar vleugels genomen.

 

Maart 2022 komt Ricardo met een speciaal voor hem geschreven single en zal hij wederom menigeen verrassen met zijn geweldig doorleefde stemgeluid!