De Legendes

TIJDENS een GEWELDIGE 30/40 minuten durende show KOMEN DE HITS VAN DE DRIE LEGENDES WILLY ALBERTI, KOOS ALBERTS EN NICO HAAK  VOORBIJ.

UITGEVOERD DOOR KLEINZOON DENNIS ALBERTI, NEEF PIERRE VAN DAM EN ZOON KEES HAAK.

GEZELLIGE DUETTEN, DE BEKENDE HITS ALS ONDER ANDERE 'FOXY FOXTROT', 'IK VERSCHEURDE JE FOTO' 'EN 'DE GLIMLACH VAN EEN KIND' PASSEREN DE REVUE OP EEN EIGENTIJDSE FRISSE MANIER. 

KORTOM EEN FEEST DER HERKENNING 

DE DRIE ARTIESTEN EREN DE MUZIEK VAN DE NEDERLANDSE GROOTHEDEN EN HEBBEN VOORAL ONTZETTEND VEEL PLEZIER OM DE TENT VOLLEDIG OP Z'N KOP TE ZETTEN.

 

24 AUGUSTUS 2022 KWAMEN DE LEGENDES MET HUN EERSTE SINGLE. 'EEN ReiSJE LANGS..' DE PREMIERE VAN DE SINGLE WAS TE ZIEN BIJ SHOWNIEUWS OP SBS6 EEN PAAR DAGEN VOOR DE RELEASE.

 

November 2022 lanceerde we de tweede single "de wintermaanden' die erg goed werd opgepakt door de Nederlandse radiostations. Eind Augustus 2023 komen de Legendes met een speciaal voor hen geschreven zomer knaller.. we houden u uiteraard op de hoogte!

 

30 augustus 2023 lancering STAPPEN. Een nieuwe muzikale ingeslagen weg. Hit producers Hans Aalbers en Arjan Venemann schreven en produceerde deze klapper van een plaat.. 

 

ÉÉN DING IS ZEKER... STIL BLIJVEN ZITTEN TIJDENS HET OPTREDEN van de legendes Is ONMOGELIJK!