Een team vol geluid

Altijd al een professioneel bedrijfsnummer willen neerzetten die jouw bedrijf kleurt? Of op zoek naar een creatieve activiteit die de mensen uit jouw team samenbrengt. Dan is Aftikken dé activiteit om te doen met het team.

In deze sessie komt iedereens stem naar voren en worden verschillende stemmen samengebracht. Dit onder begeleiding van professionele songwriters en een business coach. Deze werkvorm helpt om op interactieve en creatieve wijze het team te leren kennen en het teamproces te versterken. Met als uniek tastbaar eindresultaat, jullie bedrijfsnummer, als beloning!

Aftikken is een workshop inclusief:

  • Een voorgesprek
  • Een muzieksessie in onze studio of in-company. Liever online? De sessie kan ook online worden uitgevoerd vanuit onze green screen studio.
  • Feedbacksessie met een businesscoach (uit jullie netwerk of uit die van ons)
  • Goed verzorgde catering

TEAMBUILDING DOOR MUZIEK

Een companysong in één dag door jullie geschreven. In onze studio, op lokatie of online.

Muziek creëren vanuit het niets met een team van samenwerkende CEO’s, managers, managementteams of afdelingen. Kan dat? Ja, dat kan!

Muziek verbindt en dat zal ook in de werksessie niet anders zijn. Een eigen song: gecomponeerd, samengesteld en bedacht door jullie eigen team. Helemaal vanaf de basis. Met behulp van de top van Nederlands beste producers en award-winning songwriters.

Een team aansturen, een bedrijf runnen, regie over jezelf krijgen. Het kan allemaal aan de hand van het schrijven van een unieke song. Het draait daarbij allemaal om balans, elkaar de ruimte geven, elkaars kracht (her)kennen, het tempo bepalen en de juiste woorden op het juiste moment kiezen. Doorzetten als het kan, maar ook even afstand nemen als het moment daar om vraagt.

 

Een doelgerichte werkvorm sessie voor teams, teamleiders, leidinggevenden en CEO’s. Deze werkvormen leiden tot een unieke song. Ze helpen het team samen te werken, elkaars kracht te benutten om uiteindelijk als hecht team tot een eindproduct te komen van onverwacht hoog niveau.

Creativiteit is loslaten van het zekere en het avontuur van het onbekende durven aan te gaan. Maar altijd in een veilige omgeving waar elk ‘slecht idee’ leidt tot een briljante ingeving.

Dit alles kan in samenwerking met een business coach uit jullie netwerk of één van de coaches waar we zelf graag mee werken

Deze Business coach zal de gehele dag monitoren hoe de processen tussen jullie team lopen. Hoe er wordt samengewerkt en hoe er wel of niet naar elkaar wordt geluisterd. Wie neemt de beslissingen, wie is altijd aan het woord en wie is de stille op de achtergrond? Hoe kan het team elkaars krachten leren kennen en inzetten bij eigen teamprocessen en opdrachten? D.m.v. ontelbare werkvormen in combinatie met het schrijven van de song zullen zwaktes worden aangestipt en wordt door de coach ook aangegeven hoe dit te verbeteren.

D.m.v. een voorgesprek met de leidinggevende en een nazorg sessie van 4 uur zullen de leerpunten worden geborgd zodat men ook na deze enerverende dag iets heeft aan de informatie en kennis die is opgedaan.

‘Aftikken’ is een unieke sessie waarin je je team weer in balans krijgt en waarbij dezelfde dag nog een unieke song ontstaat als beloning.

Geschreven door en voor het team.

 

Onze ervaren coaches

Met onze ervaren coaches zetten jullie met 100% garantie samen aan het einde van dag een song neer. Een professionele song die gehoord mag worden.

Robin van Beek: songwriter, zanger en vocal coach van o.a. André Hazes, Romy Monteiro en Nick Schilder.

Ralph van Manen: producer, zanger en award winning songwriter ‘Popsong of the Year USA’.

Patrick Drabe: componist, gitarist en producer van o.a. Desray, Frank Boeijen, Rob de Nijs en Candy Dulfer.

Jan Tekstra: producer, componist, scriptschrijver en hit-schrijver voor o.a. Marco Borsato, Maan, Tabitha en André Hazes.

Iets verder hieronder vind je meer info over de coaches.

RALPH VAN MANEN

Zanger, songwriter, producer, Award winning songwriter “Popsong of the year USA”. 

Met Sir Cliff Richard schreef hij ‘She’s all mine’ en schreef hij de muziek voor de Amerikaanse serie ‘Touched by an angel’.

Ralph schreef voor talloze artiesten waaronder ook de single ‘Facing a miracle’ Taylor Dane. (Bekend van ‘Tell it to my hear’t) 

Ralph is bekend geworden in de gospel en heeft zijn smaak en repertoire uitgebouwd tot diverse stijlen. Met zijn pakkende melodieën sleutelt hij ter plekke een song in elkaar tijdens de sessie. Ralph werkt vaak vanuit zijn eigen studio in Veenendaal ‘Intro Music’ .

JAN TEKSTRA

Hit-schrijver voor o.a. Borsato, Maan, Tabitha, Borsato, André Hazes Jr. Producer, componist & scriptschrijver.  Jan schreef diverse hits in binnen- en buitenland, won vele muziek & theaterprijzen en is daarnaast een veelgevraagd inspirator bij bedrijven om creativiteit te bewerkstelligen.

Ook is Jan, mede door zijn zelf ontwikkelde heldere methodiek, een veel gevraagd gastdocent op conservatoria. 

Naast al deze activiteiten schrijft hij tal van scripts voor project/theater voorstellingen, waaronder het succesvolle TT-spektakel ‘Jumping Jack’ (Regie Frank Lammers)

PATRICK DRABE

Gitarist, componist en Producer.

Eigenaar Lakeside Studio Hilversum.

Bandleider bij de Club Dauphine sessies, Jenny Lena, Shirma Rouse, Desray.

Producent van o.a. Shirma Rouse, Frank Boeijen, Rob de Nijs, Willeke Alberti, Lee Towers, Toontje Lager, Het Goede Doel, Candy Dulfer, Alain Clarke, Trijntje Oosterhuis.

 

ROBIN VAN BEEK

Vocal coach van o.a. André Hazes, Romy Monteiro, Nick Schilder en de artiesten bij de wereldtours van Armin van Buuren en vele andere.

Hij ontwikkelde een eigen zangmethodiek ‘Vocal Essence’ waarmee hij met zijn bedrijf Vocal Center een gevestigde naam binnen de zangwereld 

Songwriter, CEO Vocal Center.nl, zanger, spreker/inspirator en daarnaast een muziekliefhebber in hart en nieren.

Robin organiseert voor bedrijven events die uiteenlopen van korte inspiratiesessies tot een volledig verzorgt feest.

Met Robin als leider van de coaches is een song aan het einde van de dag gegarandeerd.